Συνθετικά και ημισυνθετικά σαπουνέλαια CASTROL

Συνθετικά και ημισυνθετικά σαπουνέλαια CASTROL

Περιγραφή


                                     


   

CASTROL HYSOL MB 50

Υψηλών προδιαγραφών γαλακτωματοποιούμενο υδατοδιαλυτό λιπαντικό, το οποίο δεν περιέχει χλώριο και φορμαλδεΰδη, για την κατεργασία σιδήρου και αλουμινίου. Λιπαντικό πολλαπλών μεταλλικών εφαρμογών με πολύ καλή συμβατότητα σε αλουμίνιο. Συνιστάται στις περισσότερες εφαρμογές γενικής χρήσης, όπως φρεζάρισμα, διάτρηση, κοπή και φινίρισμα.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL HYSOL T 15

Ημισυνθετικό υδατοδιαλυτό λιπαντικό, χωρίς χλώριο. Ειδικά σχεδιασμένο για κατεργασία χυτοσιδήρου και χάλυβα. Περιέχει πρόσθετα τα οποία παρέχουν υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία στις εργαλειομηχανές και στα εξαρτήματα. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα, γεγονός που συμβάλλει στην μείωση του συνολικού λειτουργικού κόστους.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ALMAREDGE 230K

Γαλακτωματοποιούμενο υδατοδιαλυτό λιπαντικό γενικής χρήσης, το οποίο δεν περιέχει χλώριο και βόριο. Περιέχει πρόσθετα τα οποία προσφέρουν υψηλή απόδοση λίπανσης και λειτουργία σε ευρύ φάσμα νερού. Είναι ένα ευπροσάρμοστο προϊόν που συνιστάται για γενικές κατεργασίες σε κράματα χάλυβα και αλουμινίου.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL SYNTILO 9954

Συνθετικό λιπαντικό, δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, σχεδιασμένο για βαριά μηχανική κατεργασία και λείανση κραμάτων σιδήρου. Το SYNTILO 9954 έχει αναπτυχθεί βάσει των σημερινών αναγκών για ταχύτητα και απόδοση στην μεταλλική κατεργασία. Περιέχει ένα συνδυασμό τασιενεργών πρόσθετων, που προσφέρουν εξαιρετικές ιδιότητες λίπανσης και ψύξης. Είναι χαμηλού αφρισμού στις συνιστώμενες συνθήκες νερού, κατάλληλο για λείανση, honing και βαρέως τύπου κατεργασίες μετάλλων.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL SYNTILO MR 81 BF

Συνθετικό λιπαντικό, δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και βόριο, γενικής χρήσης για λείανση κραμάτων χάλυβα. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε ρεκτιφιέ όλων των τύπων. Παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλό αφρισμό και δημιουργεί σταθερό διάλυμα τόσο σε μαλακό όσο και σε σκληρό νερό. Παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες αντιδιαβρωτικής προστασίας, σε συνδυασμό με υψηλή αντοχή στις βακτηριδιακές επιμολύνσεις.

Συσκευασίες: 20L, 208L


Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλ. 210-8810750 ή στο info@pangakis.gr για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product14
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€