Συνθετικά και ημισυνθετικά σαπουνέλαια CASTROL

Συνθετικά και ημισυνθετικά σαπουνέλαια CASTROL

Περιγραφή


                                     


   

CASTROL HYSOL MB 50

Υψηλών προδιαγραφών γαλακτωματοποιούμενο υδατοδιαλυτό λιπαντικό, το οποίο δεν περιέχει χλώριο και φορμαλδεΰδη, για την κατεργασία σιδήρου και αλουμινίου. Λιπαντικό πολλαπλών μεταλλικών εφαρμογών με πολύ καλή συμβατότητα σε αλουμίνιο. Συνιστάται στις περισσότερες εφαρμογές γενικής χρήσης, όπως φρεζάρισμα, διάτρηση, κοπή και φινίρισμα.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ALUSOL SL 41 XBB

Υψηλών επιδόσεων υδατοδιαλυτό λιπαντικό, το οποίο έχει δημιουργηθεί χωρίς να περιέχει βόριο και βιοκτόνα.  Περιέχει το πακέτο πρόσθετων που βελτιώνει την απόδοση της μηχανικής κατεργασίας και το τελικό φινίρισμα της επιφάνειας, παρέχει καλή σταθερότητα και συμβάλλει στη μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας.  Το προϊόν έχει εξελιχθεί ειδικά για την κατεργασία κράμματων αλουμινίου ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κράμματα σιδήρου.  Συνιστάται στις περισσότερες εφαρμογές γενικής χρήσης, όπως φρεζάρισμα, διάτρηση, κοπή και φινίρισμα.


Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL HYSOL SL 20 XBB

Υψηλών προδιαγραφών ημισυνθετικό υγρό κοπής υψηλής απόδοσης το οποίο έχει δημιουργηθεί χωρίς να περιέχει στη σύνθεσή του χλώριο και φορμαλδεΰδη.  Περιέχει ένα πακέτο πρόσθετων που λειτουργεί σε συνέργεια για να βοηθήσει στην ενίσχυση της απόδοσης κατεργασίας και του φινιρίσματος της επιφάνειας, να παρέχει εξαιρετική σταθερότητα του λιπαντικού και να μειώσει το συνολικό κόστος λειτουργίας.  Χαρακτηρίζεται από τις καλές αντιδιαβρωτικές του ιδιότητες και τα χαμηλά επίπεδα αφρισμού που βοηθούν στην προστασία των μηχανημάτων και των εξαρτημάτων. Συνίσταται για την κατεργασία χυτοσίδηρου και χαμηλής-μέσης σκληρότητας κράματος χάλυβα σε εφαρμογές γενικής χρήσης, όπως φρεζάρισμα, διάτρηση, κοπή και φινίρισμα.

Συσκευασίες: 20L, 208LCASTROL HYSOL T 15

Ημισυνθετικό υδατοδιαλυτό λιπαντικό, χωρίς χλώριο. Ειδικά σχεδιασμένο για κατεργασία χυτοσιδήρου και χάλυβα. Περιέχει πρόσθετα τα οποία παρέχουν υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία στις εργαλειομηχανές και στα εξαρτήματα. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα, γεγονός που συμβάλλει στην μείωση του συνολικού λειτουργικού κόστους.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ALMAREDGE 230K

Γαλακτωματοποιούμενο υδατοδιαλυτό λιπαντικό γενικής χρήσης, το οποίο δεν περιέχει χλώριο και βόριο. Περιέχει πρόσθετα τα οποία προσφέρουν υψηλή απόδοση λίπανσης και λειτουργία σε ευρύ φάσμα νερού. Είναι ένα ευπροσάρμοστο προϊόν που συνιστάται για γενικές κατεργασίες σε κράματα χάλυβα και αλουμινίου.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL SYNTILO 9954

Συνθετικό λιπαντικό, δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, σχεδιασμένο για βαριά μηχανική κατεργασία και λείανση κραμάτων σιδήρου. Το SYNTILO 9954 έχει αναπτυχθεί βάσει των σημερινών αναγκών για ταχύτητα και απόδοση στην μεταλλική κατεργασία. Περιέχει ένα συνδυασμό τασιενεργών πρόσθετων, που προσφέρουν εξαιρετικές ιδιότητες λίπανσης και ψύξης. Είναι χαμηλού αφρισμού στις συνιστώμενες συνθήκες νερού, κατάλληλο για λείανση, honing και βαρέως τύπου κατεργασίες μετάλλων.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL SYNTILO CR 4

Συνθετικό ψυκτικό που έχει αναπτυχθεί για λείανση καρβιδίου.  Κατάλληλο επίσης για γενική λείανση μετάλλων σιδήρου.  Σχηματίζει ένα διαυγές και σταθερό διάλυμα τόσο σε σκληρό όσο και μαλακό νερό.  Παρουσιάζει καλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες σε συνδυασμό με μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλό αφρισμό και υψηλή αντοχή στις βακτηριδιακές επιμολύνσεις.

Συσκευασίες: 20L


Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλ. 210-8810750 ή στο info@pangakis.gr για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product14
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€