Λάδια κοπής CASTROL

Λάδια κοπής CASTROL

Περιγραφή

                                                                  


CASTROL CARECUT ES

Λάδι κοπής σε βάση εστέρα με υψηλό σημείο ανάφλεξης για honing και υπερλείανση σιδηρούχων και μη μετάλλων. Χωρίς χλώριο και βαρέα μέταλλα, βασισμένο σε προηγμένη τεχνολογία εστέρων. Κατάλληλο για εφαρμογές λείανσης, διάτρησης και γενική κατεργασία αλουμινίου, μη σιδηρούχων μετάλλων, χυτοσιδήρου και κραμάτων χάλυβα. Δεν περιέχει ενεργό θείο και ως εκ τούτου είναι συμβατό με χαλκό, ορείχαλκο κλπ.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL HONILO 984

Υψηλών προδιαγραφών λάδι κοπής, χαμηλού ιξώδους, για honing και υπερλείανση. Δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα. Κατάλληλο για χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράματα αλουμινίου, εκεί όπου απαιτείται κατεργασία υψηλής ακρίβειας. Η σύνθεση του με ένα ειδικό πακέτο αντιτριβικών πρόσθετων, βελτιώνει το φινίρισμα της επιφάνειας και επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του λιπαντικού. Δεν περιέχει ενεργό θείο και ως εκ τούτου είναι συμβατό με χαλκό, ορείχαλκο κλπ.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ILOCUT 11

Λάδι κοπής υψηλής χλωρίωσης, χωρίς θείο και βαρέα μέταλλα. Προσφέρει υψηλή απόδοση στην κατεργασία κοινού και ανοξείδωτου χάλυβα, όπως και δύσκολων κραμάτων νικελίου. Επίσης είναι συμβατό με μη σιδηρούχα μέταλλα. Η προηγμένη τεχνολογία πρόσθετων παρέχει λιπαντικές ιδιότητες σε υψηλές πιέσεις, βελτιώνοντας την κατεργασμένη επιφάνεια και μειώνοντας το κόστος παραγωγής μέσω επιμήκυνσης ζωής του εργαλείου και αύξηση της ταχύτητας κοπής.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ILOCUT 482

Λάδι κοπής μέσου ιξώδους, γενικών κατεργασιών, λείανσης και διάτρησης σιδηρούχων και μη κραμάτων. Χλωριωμένο, χωρίς βαρέα μέταλλα, το οποίο παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας βασικό λάδι και σε συνδυασμό με τα πρόσθετα υψηλής πίεσης βελτιστοποιεί την απόδοση της μηχανουργικής κατεργασίας. Δεν περιέχει ενεργό θείο και είναι συμβατό με μη σιδηρούχα μέταλλα.

Συσκευασίες: 20L, 208L



Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλ. 210-8810750 ή στο info@pangakis.gr για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product13
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€