Η εταιρία μας – Η φιλοσοφία μας

Η εταιρία μας

Από το 1950 η εταιρία μας είναι ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές της Ελληνικής Βιομηχανίας σε μηχανήματα, εργαλεία και αναλώσιμα στον τομέα της κατεργασίας μετάλλου και των υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης, και της βιομηχανίας γενικότερα.

Οι Οίκοι που αντιπροσωπεύουμε, όλοι πιστοποιημένοι κατά το πρότυπο ποιότητας ISO, οδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο τους, παρέχοντας παράλληλα μια άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Επωφεληθείτε κι εσείς - όπως και πολλοί σημαντικοί πελάτες μας - από την δοκιμασμένη εμπειρία μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις σε προβλήματα, πού ίσως αντιμετωπίζετε στους ανωτέρω τομείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η φιλοσοφία μας

Στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και την γρήγορη παράδοση. Αναπτύσσουμε πάντα μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015.

Μόνιμο μέλημά μας είναι επίσης η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας από τους έμπειρους συνεργάτες της εταιρίας μας, γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωσή τους επάνω στα νέα προϊόντα και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας, όπως διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εξελίξεις στην ελληνική και ξένη αγορά.

cert